Meest gestelde vragen

Zie hier onder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u vraag of gewenste antwoord hier niet benoemd zijn neem dan contact met ons op!

Inklapbare content

Welke planten kan ik het beste kopen voor mijn tuin

Het beste is om te kiezen voor planten die passen bij de omstandigheden in jouw tuin, zoals de mate van zonlicht en vochtigheid. Op onze website kun je planten filteren op deze eigenschappen en op andere kenmerken zoals bloemkleur en hoogte.

Hoe kan ik mijn planten het beste verzorgen?

De verzorging van planten hangt af van de specifieke plantensoort. Op onze website vind je uitgebreide verzorgingsinstructies voor elke plant die we verkopen. Over het algemeen is het belangrijk om voldoende water te geven, voldoende zonlicht te bieden en regelmatig te bemesten.

Zijn alle planten op jullie website winterhard?

Niet alle planten zijn winterhard. Op onze website geven we per plant aan of deze geschikt is voor de Nederlandse winters.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

We streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te leveren. Als een plant niet op voorraad is, kan de levering langer duren. Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te volgen. En mocht het langer duren wordt u altijd tijdig op de hoogte gebracht.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te annuleren en het product te retourneren. Zie onze website voor de retourprocedure.

Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik deze heb geplaatst?

Ja, als je je bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als je bestelling nog niet is verzonden, kunnen we deze nog aanpassen.

Wat als mijn planten beschadigd zijn bij aankomst?

Als je planten beschadigd zijn bij aankomst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen het probleem op te lossen door vervangende planten te sturen of een terugbetaling te bieden.

Hoe kan ik de groei van mijn planten stimuleren?

Het stimuleren van de groei van planten hangt af van de specifieke plantensoort. Over het algemeen is het belangrijk om regelmatig water te geven en te bemesten, en om te zorgen voor voldoende zonlicht en voedingstoffen in de grond.